English Nederlands (Nederlands)

Spandoek Lift Systeem

IAC levert een stabiel en solide spandoek liftsysteem, dat het mogelijk maakt regelmatig doeken te verwisselen zonder gebruik te hoeven maken van hoogwerkers of steigermateriaal.

Er is een lichte versie beschikbaar die maximaal gaat tot 14 x 12 meter H x B en een zwaardere versie die tot 18 x 12 meter H x B gaat. De klant kan nu zelf gemakkelijk het doek zelf verwisselen om zo nieuwe thema's te introduceren.

NIEUW!! Het spandoekliftsysteem is nu verder doorontwikkeld tot de LED-LIFT. Door nieuw ontwikkelde railprofielen uit te rusten met LED strips is het mogelijk om het gehele spandoekoppervlak ’s nachts te verlichten. Een uniek geïntegreerd systeem! Zie bijgaande afbeeldingen.

Een tweede spandoekliftsysteem heeft geen zijdelingse geleiding maar is voorzien van een span-inrichting en geleidings-"vorken" om klapperen te voorkomen. het doek is onder en boven voorzien van een kederprofiel. De onderkant van het doek kan tot ca 4 meter boven maaiveld geplaatst worden. Het doek op de afbeeldingen (400 x 400 cm) kan eenvoudig binnen 20 minuten verwisseld worden