English Nederlands (Nederlands)

Over ons

IAC BV begon in 1996 systemen te ontwikkelen voor de internationale automobiel-industrie.

Een project waar IAC aan werkte was een gepatenteerd spansysteem (elastiek met haak) voor de Ford C-max autostoel.

Door deze ervaring met elastiek/kunststof werd IAC in 2007 gevraagd door een grote Duitse signmaker sterkere spanelastieken te ontwikkelen voor reclame spandoekframes.

Dit resulteerde in de ontwikkeling van de nu alom bekende StormFix spanelastiek, gevolgd door de nog sterkere TornadoFix. Voor de grote doeken die onderhevig zijn aan sterke wind bracht IAC de SuperFix bungee, op dit moment de sterkste spanelastiek verkrijgbaar in de markt. Spandoeken gemonteerd met IAC's spanners vallen meteen op doordat het doek dicht bij de buis gespannen kan worden. De grote spleet tussen doek en frame is voorgoed verleden tijd!

De recente ontwikkeling is de SpanFix STRONG elastiek, een veel sterkere uitvoering dan de standaard spanfixen.

De nieuwe generatie spinhaak is de OPTIFIX spanelastiek, sterker dan de sterkste spinhaak op de markt EN bovendien geen roestvorming door de dubbele coating.Ze komen in twee uitvoeringen: de S-uitvoering en de Zwanehals uitvoering. Aan het eind van het jaar komt nog een dubbele haak uitvoering bij!

Ondertussen zijn er nationale en internationale distributeurs benoemd en IAC's producten worden in meer dan 30 landen verkocht.

Naast de wijdste range aan spansystemen levert IAC ook steeds meer complete gevel- en vrijstaande frames in Nederland, Belgie en Duitsland. De klanten (signmakers) leveren daarbij zelf de geconfectioneerde doeken

Voor verdere informatie graag ons contacteren: +31 (0)622 79 61 97